Wie wij zijn


De gezamenlijke kookervaring van Willem en Seppel begint ruim 10 jaar geleden op de Valkhof Affaire in Nijmegen. Daar staan ze naast elkaar in de mobiele keuken en geven, samen met andere koks, honderden mensen per avond te eten.
Willem is dan al bijna 10 jaar professioneel kok, in hotels en restaurants in en om Nijmegen. Seppel is tot dan toe liefhebber-kok, maar komt nadien ook in de restaurantkeuken terecht. Gezamenlijk koken ze o.a thematische diners bij films en voorstellingen, bereiden koude buffetten, organiseren grote barbecues en verzorgen op een camping, voor ruim 100 personen, een wokdiner.
Als je eenmaal van koken houdt, dan gaat dat nooit meer over. Willem en Seppel houden van koken, en van lekker eten, en genieten er van om dat samen voor anderen te verzorgen. Om het plezier, dat zij hebben in het koken, te delen met anderen.
Samen koken in de keuken, of, leuker nog, op locatie. Zodat ze naast het koken ook contact hebben met degenen die er van gaan genieten.