Wat wij bieden

Koken op locatie
De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. De wensen van onze klanten staan voorop. In een persoonlijk gesprek koppelen we de wensen aan de mogelijkheden van de locatie en bekijken we de kooktechnische mogelijkheden. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een offerte, die uiteraard, binnen een redelijke termijn, nog aangepast kan worden.

Met koks
Een feestje of diner waar je de koks aan het werk ziet. Waar je met de koks kunt praten en – als je het leuk vindt – een helpende hand kunt toesteken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig.

Zonder koks
Een feestje waar een paar prachtige schalen staan, aangeleverd door ons. Heerlijke tapas, en mooi saladebuffet of een zonnig lunchbuffet. Koud, warm of gecombineerd.

Kwaliteit
Wat wij bieden is dat we alles zelf maken, dat alles vers is en dat we zoveel mogelijk van leveranciers uit de omgeving betrekken, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen en er geen honderden kilometers met het eten is gereden of gevlogen. Daardoor weten wij wat we kopen en kunnen er voor zorgen dat u het allerbeste krijgt .

Vegetarisch
Wat wij ook bieden is dat we de vegetariërs niet afschepen met een omelet of kaassoufflé.  Een vegetarische maaltijd, buffet of barbecue maken we  net zo volledig als een maaltijd met vlees of vis.
En het voornaamste: naast smaak, wat we willen bieden is sfeer.

Sfeer
De sfeer van een wandeling met goede vrienden en aan het eind van die wandeling staat er een pan erwtensoep (winter) of een picknick (zomer) klaar.
Of de sfeer van een camping in de zomer, kinderen die lekker gespeeld hebben in het water, iedereen, die na een dag heerlijk in de zon, loom is geworden, maar toch iets willen vieren samen. Dan staan er twee koks die een heerlijk diner koken, ter plekke.
De sfeer van je eigen tuin of huiskamer, waar je een paar goede vrienden hebt uitgenodigd. Zorgen maken om het eten hoef je niet, daar word voor gezorgd. De koks in je keuken maken precies wat jij wilt, het komt op tafel in het tempo dat jij wilt en uiteindelijk is je keuken opgeruimd en schoon.
Of de sfeer van een teamuitje of personeelsfeest. Lekker in de kano gevaren, survival in het bos gedaan, of gewoon een heerlijk boottochtje gemaakt, en dat staat er op de plek waar jij wilt, of dan nou het schoolplein is of het strand langs de rivier, lekker eten klaar om de geslaagde dag af te sluiten. Dat is pas teambuilding!

Wisecooking
Wat we willen zeggen: WiseCooking kookt niet alleen op locatie; we maken ook hapjes en buffetten. En ook daarvoor geldt: de wensen van de klant staan voorop. U hebt de wensen, wij de suggesties en vakkennis, en samen kunnen we die samenvoegen tot een heerlijke belevenis.

Bezoek onze fotogalerij!