Wat onze klanten er van vinden

15-3-2015
Met pensioen gaan. En ‘eigen baas’ zijn. Er zijn eigenlijk geen rituelen voor hoe je dat viert.
Eén ding is zeker: ik hou van met elkaar aan tafel gaan, gezellig en lekker eten met een goed glas wijn. Na een tijdje peinzen en mijmeren, wist ik ‘t. Ik wil graag een diner op een sfeervolle plek met mijn zakelijke contacten en met diegenen die mijn werk in de jaren hebben mogelijk gemaakt.
Willem, één van de koks van WISECOOCKING had een geweldig idee. ‘Stel het menu samen met gerechten waar je in de jaren hebt gewerkt.’ Zo kwam er prachtig eten op tafel, afkomstig uit de keuken van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en uiteraard, Nederland. Het smaakte heerlijk en zag er prachtig uit!
Tevoren hebben we samen de wijn voorgeproefd en geselecteerd. Alleen dat was al een feest om in de gezellige en gastvrije ruimte van VILLA KLEIN HEUMEN te drinken en rode konen te krijgen. Onze gastvrouw FORTUNATA CASCIANO had alles uitstekend gearrangeerd.
30 gasten zaten er uiteindelijk aan tafel. De locatie biedt de gelegenheid om aan een lange tafel te zitten. Ook kun je er ‘je eigen koks’ mee te nemen. Zowel Willem als Seppel kregen er alle ruimte om hun gerechten te koken.
Het ritueel om op deze wijze afscheid te nemen van mijn werkzame leven tot nu toe, heeft me goed gedaan. Ik werk nog wel, maar doe geen stressklussen meer, maar uitsluitend in beperkte mate het werk waar ik energie van krijg. De markering heb ik diep doorvoeld, mede dankzij het eten, de wijn en de prachtige locatie.

Marjolijn van Burik

——————————————————————————————————————–

5 oktober 2014
Tijdens het feest voor mijn 50ste verjaardag, bij mij thuis, hebben Willem en Seppel zich uitgeleefd in mijn keuken.
Heel toepasselijk begonnen ze met een mosterdsoepje, want tja ik wist inmiddels waar die mosterd te halen was.
Naarmate de avond vorderde vulde de keuken, en ook de rest van het huis, zich met heerlijke geuren. Ik kreeg steeds meer vragen van mijn gasten wat “die twee” in de keuken toch aan het doen waren.
Seppel ging alvast een paar keer rond met diverse hapjes, gecombineerd met uitleg over de lekkernijen op de schaal.
Het hoogtepunt van de avond was het buffet. Zelfgemaakte worstjes, bladerdeeghapjes, beenham, een salade met verse tonijn etc., etc.
Het was heerlijk. Alles was op, echt alles. En mijn gasten? Die vonden het schitterend en “weer eens wat anders”.
Ik wou dat ik volgend jaar weer 50 werd……..

Berno van den Hombergh

—————————————————————-

2 juni 2012
WiseCooking heeft voor ons live gekookt, op ons feest voor 150 man. We hadden een fantastische locatie in de binnenstad, goeie livemuziek, daar hoorde nog goed en lekker eten bij! We benaderden WiseCooking om voor ons – op locatie – lekkere hapjes te maken. We wilden bijzondere gerechtjes op een bijzondere manier gepresenteerd zien. Het werd geweldig. WiseCooking had een eigen ‘kookhoek’ gecreëerd, mooie aangekleed en de hele avond door werden buitengewoon lekkere hapjes bereid en geserveerd, uitgestald op een buffettafel; ook liepen er twee obers rond om de hapjes te serveren. Onze gasten hebben dit erg gewaardeerd, en wij vanzelfsprekend ook! Het werd een uniek feest, voor een groot deel dankzij WiseCooking. We kunnen het een ieder aanraden!!

René en Anne-Marie Limbeek